2008 - Årets Fröken

Tro det eller ej, men det har faktiskt hänt en del saker av ringa relevans under året som jag hittills inte tagit upp i bloggen* Därför tänker jag gräva i lite gamla nyheter och annat och med ojämna mellanrum pytsa ut fram till och med årsskiftet.

Bland annat kommer jag att utse Årets Sammanträffande, Årets Rymning, Årets Döing och Årets Atlet.


Men jag börjar med Årets Fröken:


När barnen på en förskola i Alingsås hade djuret katt som tema fick de först titta på film och sedan bjöd fröken småttingarna att smaka på samma mat som katter äter. Den företagsamma fröknen hällde upp både torrfoder och konserverad mat och flera av barnen smakade. Sedan blev det ett fasligt liv.

En mamma berättade i Rix FM:s morgonprogram att hon blev oerhört arg och kommunens barn- och ungdomschef talade om "synnerligen dåligt omdöme". Men inget barn som smakade av kattkäket ska ha blivit sjukt, uppger TT.


Man kan bara spekulera i huruvida frökens redovisning om djuret lejon nu kommer att läggas i malpåsen. Först film, sen trängs barnen runt ett färskt gassellkadaver. "Det räcker åt alla och tänkt inte på bordsskick. Vi samlas kring trädgårdsslangen sen".


* Relevans påstår sig Krille vara kompatibel med, så är ni sugen på sådan svartkonst kan ni ju hänga på hans blogg. Exempel på relevans ska tydligen vara att man fullkomligt skiter i vilka SVT-nyhetsmannen Richard Palm och hans mustasch är.


Kommentarer
Postat av: Kim Jong Il

Fattar inte, innehåller kattmat nåt som är farligt för människor att äta men inte för katter? Inte för att det var så jävla smart av Årets Fröken, men ändå.

2008-12-02 @ 08:16:04
URL: http://hitleresque.blogspot.com
Postat av: Gran

Kim: Nä inte farligt, men stört.

2008-12-02 @ 17:10:53
Postat av: Linnéa

Vad säger Lillmjao om saken?

2008-12-04 @ 14:30:10
Postat av: Gran

Linnéa: Hon säger: I'm so worry about Britney.

2008-12-04 @ 22:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0