Galenskap

Scenario: du är en färgad tjej/kille/get och känner att det är dags att röra på dig och ditt bohag. Efter att grundligt ha sonderat Sveriges terräng står det klart att det bara finns ett ställe där du verkligen skulle känna dig hemma.

Negerbyn.

När Tobbe avslöjade att han i sin yrkesutövning som ambulansförare hade blåst förbi byn Negerbyn i Dalarna trodde jag honom nästan direkt (negerbyar är fan inget man skämtar om). Efter att ha kollat med bland annat både hitta.se och Eniro Gula Sidorna står det klart att min vän mycket riktigt talade sanning.

Man kan ana att uppslutningen kommer att vara i det närmaste total när Svartby bränner av premiärspelningen på sin kommande Sverigeturné på nämnda ort...

I min jakt på sanningen dök det upp en ny, fin liten by: Rövhålet (också den belägen i Dalarna). Ett perfekt ställe att slutförvara Peter Harrysson.


image13

image11


Kommentarer
Postat av: Josef

Hohohoho!

2008-01-28 @ 19:21:59
Postat av: David

Sjön vid namn Kattrumpan i Kalmar är också ett givet semestermål. Att det även finns en bostadsförening vid namn "Kattrumpan 7", som nyttjar URL:en www.kattrumpan.se får ses som en bonus.

2008-01-29 @ 02:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0