Plats 15 (delad)

Sportpanelen har gått igenom 24 av årets tyngre skivsläpp. Nedräkningen är igång och på julafton blir det stort kalas när Luvmannen skakar ned årets bästa sporthårdockssläpp i skorstenen.

Klicka på valfri panelmedlem för att läsa presentation av vederbörande:
Sarah Bäckman (armbrytning)
Jörgen Pettersson (fotboll)
Adrian Schultheiss (konståkning)

PLATS 15 (delad)

Kiss "Sonic boom" (Roadrunner)

Sarah Bäckman: Lite besviken, inge vidare drag i denna platta. Jag som är ett någorlunda fan av Kiss annars tycker inte alls att detta är likt dom. Märks väl att dom börjar bli lite gamla kanske, hehe... Alla låtar är så likgiltiga! Kanske växer den men efter två lyssningar så har jag fortfarande inte ändrat åsikt. Hoppas den blir bättre på tredje! ;) Bra producerat annars! Alltid något ;)
Betyg: 4/10

Jörgen Pettersson: Helt klart en överraskning. Inspirationen från deras egna glansdagar (70-tal ) har återupplivats... detta märker man även på skivomslaget. Dom klassiska Kiss-riffen är tillbaka. Gene Simons och Paul Stanleys röster klockrena. Detta är en bra rockplatta rakt igenom.
Betyg: 8/10

Adrian Schultheiss:
Dessa giganter som funnits i evigheter och med alla dessa klassiker bakom sig, det känns som de inte kan nå upp till sitt gamla material och skivan utmärker sig inte alls.
Betyg
: 4/10

SNITTBETYG: 5,3/10

Kommentarer
Postat av: K

Här ska det vara en smiley som tittar sig oroligt omkring



Denna skivan var ju faktiskt förvånansvärt... lagom.

2009-12-11 @ 07:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0