Men för i helvete

"Pär Berglund bjuder in dig till Facebook-gruppen "Jag hade en gång ett liv...Sen sa någon jävel åt mig att skaffa facebook!"."

När ska folk slutar med dessa förbannade meningslösa Facebookgrupper? Eller det kanske är lika bra att kapiltulera och starta Facebookgruppen "Vi som sätter femhundra spänn var på att Pär Berglund har intelligens som skalet på ett myrägg".




Kommentarer
Postat av: Anders Berg

Jag tackar nej till 99 av 100 Facebookgrupper, å tur är väl det, för igår kunde man på SVT Text läsa att en "Facebookgrupp" som utgav sig för att stödja offren på Haiti, genom att de skänkte två kronor per medlem, eller något liknande, egentligen var de dock Nekrofilföreningen i Sverige. De ville ha pengarna för att flyga lik till Sverige. Så när de hade fått ihop många tusen medlemmar så bytte de till sitt riktiga namn! HA HA, rätt åt dem som går med i Facebookgrupper! =)

2010-01-20 @ 09:34:46
Postat av: Josefsson

Jag ska bara gå med i Prützens grupper hädanefter. Han har varit medlem på Facebook i tre dagar typ och redan skapat höjdare som "Malcolm Young - världens bästa gitarrist" och "Fäbodjäntans vänner". Kvalitet!

2010-01-21 @ 10:45:44
Postat av: Andréas

Nekrofilföreningen :) kan inte vara lätt att bedriva sin verksamhet med det namnet, de borde valt ett mer anonymt namn.

2010-01-21 @ 10:46:13
URL: http://www.sarcophagic.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0