Smasko

Jag har upptäckt en turboknapp på min elvisp. Man kan ju tycka att tillverkaren kan trycka in maskinens maxfart i det reguljära fartsystemet 1-5. Eller menar OBH Nordica att de har skapat en hittills, inom elvispar, ouppnådd fart? Även om så vore fallet, varför inte slänga in den som fart 5 och sedan systematiskt flytta ned de andra farterna så att vad som tidigare var fart 2 nu blir fart 1? Vem fan behöver nuvarande fart 1?


Jag föraktar den där turboknappen och vägrar att använda den. Åt helvete med den minut jag skulle ha tjänat.

Men varför står jag och vispar grädde som en syltgris klockan nio på kvällen? Jo, det är en solskenshistoria med inslag av ett skämsberg som skapar en otäck skugga. Där, i skuggornas dal aka dödens väntrum, står jag och paniksteker bananer i mörkt elitsocker och rom. Detta på grund av att man blir väldigt sugen i gommen när man har slutat snusa. *Nam nam nam* låter man och ögonen formas till chockladtårtor. Jag hör diabetikerna. Hur de tisslar och tasslar med sprutor, rulltårtor och pärlsocker och hur de hurrar.


Helvete


Brinn


Ren hetsätningsuppläggning - ingen tid till finess när slutet är nära

Kiosk

Ett tips till alla som har vägarna förbi Södermalm: kiosken vid korsningen Katarina Bangata/Ringvägen (bredvid den indiska restaurangen Gandhi) rear ut hela sortimentet till halva priset eller mer. En del varor har typ 100% rabatt.  Fishermans Friend till exempel, kostar 1 kr. Suveränt i och med min förkylning. Hade jag inte varit snusfri i en månad hade jag länsat snuskylen.

Den stänger igen för gott på lördag så skynda dit och fynda nu människor/getter. Kioskfrenzy!

Detta betalade jag 24 kr för:


Snowy lämnar Dimmu?

Snowy Shaw fortsätter chefa på Facebook. Hans senaste status, gjord för en timme sedan:

"Snowy Shaw have already decided to leave Dimmu Borgir. Only a day after his involvement was made official.

A full statement from Shaw will follow shortly..."


Sjuk

Förkylning mitt i deadlineveckan - helt klart inte ett bra system. Lyckades jobba en del i förmiddags och även svara på fan-sms från Parne, men nu är det sängläge. Fokuserar på att störa mig på bandnamn och Jimmie Åkesson.

Det värsta bandnamnet just nu är Neaera. Att heta nära på skånska är givetvis orimligt.

Neaera skjuter ingen hare - Neaera skjuter horse

Här kan ni läsa vad glapphjärnan Jimmie Åkesson har på det lilla sorkhjärtat.

"Men det finns massor av sällskapsspel och lekar som vi inte ägnar oss åt längre, som aldrig nämns. De skulle kunna finnas om man lyfte fram dem i skolundervisningen."

Ja, Jimmie, utan Bondespelet, Löjliga Familjen och Små Grodorna - det blir kaos. KAOS.

Över till de sju senaste sms:n från Kentha:

23 juni, 21.00: "I love you. Fuck you. I love you."

3 juli, 21.21: "I love you. Bög."

3 juli, 21.43: "Helvete, how can I love you so."

31 juli, 14.23: "I love you. Det var allt. Nu blir det sprit och Putte I Parken. Syns där?"

31 juli, 14:51: "I love you Jonas. Du är en pärla."

5 augusti, 01.56: "I love you Ola."

21 augusti, 00.06: "I love you på fyllan. Oxå."

Övriga Kentha-nyheter: Project Hate XCM%&€ har bytt bläckfisk med Season Of Mist. Gilla. Rimligt.

Snowmobil


Snowy, Lemmy

Snowy Shaw är nog den av mina Facebookvänner som spottar ur sig bäst statusar. Han skäller ut folk för att de tackar honom för att ha accepterat deras vänförfrågan, han snålar inte med foton på sin briljanta mustasch och han är kung på att skriva bilannonser:

"The white trash Snow-Mobil of Snowy Shaw for sale !!!


Se hit! hårdrocks nördar och slödder.


Var med och buda på detta fantastiska samlar objekt som tillhört hårdrocks legendaren Snowy Shaw ( mest känd från King Diamond, Therion, Mercyful Fate, Dream Evil, Dimmu Borgir, Memento Mori, Notre Dame, XXX, Illwill etc )

Utgångspris 666 svenska riksdaler.

 

Beskrivning av objekt: Denna Snow-Mobil även känd som "Den Djävla kuk-bilen" är av märket Volkswagen Passat.års modell: 1991, är Egenhändigt pimpad och motiv lackad, mycket snygga repor & rost med vackra bucklor efter sparkar å slag.

 

Snow-mobilen är signerad av Snowy Shaw, och självaste Gus G från Ozzy Osbourne har kräks i bilen. I övrigt ingår, vinterdäck, bil stereo med kassett bandspelare, en del gammalt skräp, hundhår, ölburkar, en CDR med blandade hits av Helix, Scorpions och Celtic Frost, en halv påse chips och en del sperma fläckar, dessutom har Oscar Dronjak från Hammerfall fisit i bilen.

 

Obs! Hunden är inte till salu, däremot ingår stöldskydd i form av 3 huggormar som bor i baksätet och som HATAR främlingar.

 

Spread the word - skynda, fynda!

 

Säljaren Warlord13 ansvarar för att beskrivningen av objektet är korrekt.

Endast köpare inom Sverige accepteras."


Snowmobilen

Toppbloggarna

Kentha recenserar bloggar här. Jag och Krille driver de sämsta bloggarna. Parne är bättre på att blogga. Fast bäst är Kentha.


Jag och K planerar världsdominans


Parne gör research inför ett nytt blogginlägg

Mer Putin

Putin har dykt upp här i bloggen vid flera tillfällen. Senast här. Nu är han aktuell i och med ett unikt delfinbad som kamrat/krokodil Anna gjorde mig uppmärksam på.

Stefan, Putin, Miklo

Sedan vill jag publicera ett system som visar att Putin inte alls är en känslokall jäkel, som han ju ofta framställs i illasinnad press.

Putin, Putin, Putin

Kungen i Kungsan


Bullet-gitarristen Erik Almström mms:ar sitt nya jag och hälsar att 40 kilo och en haka ska bort. Hädanefter kommer han att ge ALLT på scen.

Därför måste man komma till Kungsträdgården i morgon klockan 20:15 då Sveriges heavy metal-kungar kliver på scen för 60 minuter nonstop husvagnshits. Även Crashdïet lirar och dessutom är kalaset gratis!

Och missa inte att köpa 2010 års sommarplåga: Bulletträskorna.


Sabaton igen

Nu har "Uprising"-videon nått Youtube igen så nu kan man slänga ett getöga på den. Gilla.


Sabaton

Nu har Sabatons nya video "Uprising" släppts. I SRM #73 intervjuade jag basisten Pär Sundström som berättade att bandet själva hostade upp drygt hälften av budgeten, som var cirka en miljon kronor. Vad som klipptes bort i intervjun på grund av platsbrist var bland annat att Peter Stormare på avslutningsfesten klädde av sig naken och piskade keyboardisten Daniel Myhr med ett läderskärp. Vad som inte heller kom med var när Sabaton jagades av hundratals tjejer... dock var det inte Falunkillarna som var föremålet för hetsjakten.

"Stormare är faktiskt inte den största stjärnan i videon", berättar Pär. "Mateusz Damięcki har kammat hem titeln Polens sexigaste man tre år i rad. Stor flickidol som spelar i alla storfilmer och är stjärna i en tv-serie som typ alla i Polen följer. Sista inspelningsdagen skulle han visa oss stan och vi hade 400 tonårstjejer som jagade oss. Det var en armé som fyllde hela gatan från vägg till vägg. Helt sjukt."

Lite sjukt är också att Sabaton själva mejlade ut videon som Youtubeklipp i morse och nu på eftermiddagen är videon borttagen från Youtube med hänvisning till att Sabatons skivbolag Nuclear Blast har stoppat visningen på grund av rättighetsskäl. Jag är verkligen för alla former av rättigheter så jag klagar inte. Men kanske skjuter bolaget sig själva (och bandet) i benet när de stoppar visningar på Youtube, jag vet inte. Det gör i alla fall att jag inte kan visa videon här på bloggen, vilket gör att jättemånga läsare blir jätteledsna.

Ni får nöja er med en stillbild:Ersättningvideo blir Muse som spelar en låt med samma titel, "Uprising".


Orimligt

I nordöstra England åkte en konsthandlare nyligen på åtta års fängelse för att han tänkt sälja vidare en gammal Shakespeare-samling. Han hade inte stulit uppsättningen, men försökte sälja den. Åtta år i buren.

Samtidigt i Sverige dödar en 16-åring sin flickvän och döms för mord, olaga hot och övergrepp i rättssak. Till tre års ungdomsvård.

Är man 16 år kan man inte döda någon och sedan ha avtjänat straffet vid 19 års ålder. Det är en skymf mot de anhöriga till offret och alla med någon slags rimlig tankegång.

Sveriges rättsystem - tårtkalas för våldtäktsmän, mördare och as.


RSS 2.0