MK

En del undrar vad Middagsklubben sysslar med. MK har på senare tid varit upptagna med att vara gravid med en tryffel. Nu har den knöliga men vackra ögonstenen äntligen fötts och ska avnjutas under en tillställning i kväll.


34 gram väger den lille baddaren.

Djur

Veckans trend inom skivomslagsindustrin är djur.


Hello chipmunk.


Hello Freakshow.

UPPDATERING: Signaturen Meh skickade in slutversionen av omslaget.

Hello Sanity.

Dan och Åsa

Och självklart kulminerar dagens bloggande med en video signerad Dan Swanö och Åsa Jonsén, två underbara människor (som klokt nog inte satsade på en karriär som producenter av musikvideor).


The true Ghost

Kamrat Anna hälsar: "Nu, förstår ni, har även Berghs-eleverna samt de yngre reklmanarna börjat lyssna på Ghost. Hypen är total."

Det här, mina getter, är det enda Ghost som räknas när allt kommer till kritan.


Ghost

Ghost är från Norge.


Här är deras nya skiva.


Javisst, vi pratar om det hemliga Ghost.


Nej, det gör vi ju inte.

Där satt den

Medan Krille kämpar med och mot verkligheten kollar jag in SVT24 och "Doobidoo" och programpunkten one hit wonders. Att jag sätter Survivors som bandet som ligger bakom "Eye of the tiger" är väl inte orimligt, men att jag svarar Carl Parker Jr på frågan "Vem hade en hit med 'Ghostbusters'?" (rätt svar är Ray Parker Jr) är lite skrämmande. Vem är jag?

Och eftersom bloggar i förfall är din melodi har Parne och Kentha öppet hus.


Bullet

I januari kommer Bullets nya album. I dag fick jag omslaget.


Två medlemmar har slutat och Dagge (till höger på bilden) har tillbringat det senaste halvåret i löparspåret.


Ghost, Repugnant och Watain

Det är inte för inte som 9 av 10 löpsedlar i skvallerpressen innehåller ordet hemlig. Om inte hela Sverige har bjudits på ett bröllop är bröllopet hemligt. Allt hemligt är så eftertraktat att människorna blir galna. "Jaså, en hemlig pojkröv. Ja, då är det klart att de katolska prästerna blir intresserade", nickar Påven.

En annan påve som också gillar hemliga saker är huvudmannen i Ghost. Hypen har redan passerat månen och beyond, men kvar på jorden står fem maskerade män som på Klubbens scen bjuder på årets gig. Centralfiguren sätter sången precis lika snyggt som på det smått fantastiska albumet "Opus eponymous". Han får termen dans att verka rimlig och han tar sin rökelsemanick och slår den i bakhuvudet på Regina Lund genom att visa att rökelse faktiskt kan vara coolt.


"Ok, jag skiter i att köra den allra bästa av Ghosts låtar, 'Stand by Him', men vem ska du klaga hos? Jag är hemlig, din lipsill."


JT, CRJ och IJ är så klart peppade.


Jag dissar Krilles fängelsemössa. DEN borde vara hemlig.


MC och SC


Ghurra viftar bort kameramannen.


Fast ingen viftar bort kameramän lika entusiastiskt som Alvaro.


Repugnant 2010 är en tornado av Morbid Angel-doftande köttdöds. Alla fyra medlemmars energi (och G. Grotesques basinstrument) är som hämtad ur "Immortal rites"-videon. Tobbe Forges spöklika röst och hungriga kropp sätter en suverän prägel på framträdandet.


Klubben är knökfull när Watain på ett kompetent vis mixar eld med laglöst mörker. Dock, kvällens utropstecken kan dansa med händerna och har linser, skinande prästklänning och en ganska hög hatt. Hypen lär fortsätta!


Förresten, på förhänget visade det sig att Cornelia inte har nämnt för sin make Krille att hon tänker följa med mig, Hjalmar, Anna och Ika på Mathias Dahlgren Matbaren och bränna ett litet hål i hushållskassan. Krille försökte ta del av denna hemlighet med behärskning och han såg faktiskt ut att lyckas riktigt bra. Det gick stick i stäv med dagens analys: "Mitt största karaktärsfel är att jag e så dålig på avslappnad approach."


RSS 2.0