Wasp

Hade allt varit som vanligt hade pappa undrat över hur gårdagens Wasp-konsert på Gamla Tryckeriet i Alvik var. Efter Motörhead är nog Wasp det hårdrocksband som han har flest skivor och dvd:er med. Har för mig att det var för två år sedan han drog på några låtar från "The sting"-dvd:n på vrålhög volym - på självaste julafton. Farmor flydde ut ur vardagsrummet och tog hand om disken. Det kanske var en taktik av honom, vem vet.


Mössan ger en mer kriminell uppsyn vilket behövs om man ska få respekt på Restaurang Delfin, som är vana att servera vapenhandlare och kokskungar.

Krille möter upp vid Liljeholmen för föröl. Området har fräschats upp och vi går vidare mot Gröndal för sunkigare ytor. Restaurang Delfin ser perfekt ut med sin sjukt omysiga belysning och stekosiga luft.

Andra thaiställen försöker bräcka varandra med påhittiga byggen med lampor i regnbågens alla färger, fiskdammar med levande fiskar, åskregn i högtalare och plastpalmer samt ståtliga statyer i fuskguld. Delfin simmar mot strömmen.


En märklig och helt charmlös träkonstruktion med ett stort hål i.

Det är det enda ägarna har orkat fixa. Men glöm då inte de genuina tavlorna, säger någon.


Genuin konst 1.


Genuin konst 2.

Hörrni, var ställer man reklamskylten med dagens lunch när det börjar närma sig kvällen?


Ställ in den på toan, så kan gästerna snubbla på den.

Sedan drog vi till Alvik och trodde först att de napalmbombat stället för att sedan bygga upp det på nytt, helt utan sunkhak. Alvik borde väl vara det västra navet i alkoholkonsumsion. Efter en tids letande hittade vi en rätt mysig italienare med högt i tak och låg service.


Det kanske ser ut som Krille är på permission, men det är pappaledig han är. Inget annat.


Inga avbitna öron. Ibland står Blackie och toksmåpratade med sig själv eller till publiken. Talade jättesnabbt om Guds kuk.

När jag kommer hem slår verkligheten tillbaka mot gruvarbetare världen över. Verkligheten rasar över att media kåtat upp sig till en till och med för media orimlig nivå över gruvarbetarna i Chile.


AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHRGGGGG!!!!!!!!!!!!!


POOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!

Så där. Verkligheten är lugn igen. Orimlig, som alltid, men lugn. Den bestämmer sig för att lägga alla bilder på kant. Där ser man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0