Simply Pam

Söders överlägset dyraste indier var öde när vi klev ombord vid 19-tiden en fredag. Ickenärvarandet smattrade mellan väggarna. På toaletten jobbade doftsystem döpt till "summer berries reed diffuser" och man tänkte att något i stil med "hummer larry moe" hade varit ett mer spännande koncept. Krogen vinner dock på att ha skuttande delfiner på kalklet.

Servicen tar ett grepp om overkligheten då den icke indiske servitören tycker att sällskapet ska beställa dryck utan att dryck står på menyn. Drycken rapas upp muntligt och Cobra ropas in. Det mesta på vinlistan kräver beställning per flaska så den viftas bort.

Till delad förätt anländer Onion Bhajee (75 kr) som "ska vara omtalad i indiska Bhajiya". Systemet går ut på het friterad lök, tillagad i en "unik Mogulstil". Deep fried, made from gram flour, potatoes, peas and Indian spices. Ja, beskrivningen gick över på engelska där lite så. Medioker gomträff men ok stark. Som en smakrikare rösti i korianderstinn dippsås eller mer sötad dipvariant.


The madness

Ovan syns en störd variant av amuse-bouche. Den kom in efter förätten och AS och JT mumsade som om det inte fanns någon rim, reson eller morgondag. Jag viftade irriterat med verklighetsflaggen och hävdade bestämt att man inte laddar med krossade chips och hallonyougurt inför en seriös middag.


Ärtor i tjena


JT kör fläsk med saker som inte står på hemsidan. Ginger så klar


Min fläsk med chili och annat


The food

Att man själv fick vinka in vatten var beyond dålig service. Maten smakade helt ok men tar man över 200 kr för en indisk rätt måste man kunna mer än så här. Det är en bit bättre än din lokala Indier som kränger luncher för 69 kr men inte flera gånger bättre.


Jarboe

Sedan drog vi vidare och mms:ade Kentha och ännu senare åkte vi t-bana med en kille som kunde chilla.

Fredag den 11 sept är över. Ingen brände koranen. Men visst var man sugen.

Vänta nu, det är lördagen den 11 sept. Systemfel.


JT


AS

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är så synd att du inte kan lägga upp den bästa bilden, men här är näst bästa: http://twitpic.com/2n4rza

2010-09-11 @ 00:39:06
Postat av: Gran

Men vilken är den bästa? Den är ju så bra. Visa den.

2010-09-11 @ 00:42:03
Postat av: Anna

Du har den bästa. Den är maskerad.

2010-09-11 @ 09:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0