Metallsvenskan

Har inte tid med något avancerat inlägg men tänkte pusha för en grej som Kentha borde delta i.

Close-Up Magazine & Metallsvenskan Airlines ordnar nämligen en resa med privatflyg till årets Metallsvenskan i Örebro den 8 maj för en person som får/get ta med sig en vän. Dessutom får de två vinnarna träffa Twisted Sister backstage senare på kvällen.

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att köpa en heldagsbiljett till Metallsvenskan senast den 19 mars. Avancera sedan in här och fyll sedan i personuppgifter nedan och det kontrollnummer som sitter på längst ned till höger på biljetten.

Biljetter till Metallsvenskan köper man här.
Här en är uppladdningsintervju med Close-Up:

1. Close-Up var ett av lagen som protesterade högst och hårdast mot
Örebros silly season nyförvärv Martin Bengtsson i fjol. Har ni
själva i år kanske nåt eget ess i rockärmen? Robban har viskat nåt
om Zlatan?


Prick allt Close-Up gör är hårdast, det vet alla. Vi har givetvis ett ”Ace of spades” i hårdrocksärmen. Zlatan har dock alldeles för kass musiksmak för att platsa i Team Close-Up. Vår joker föredrar coola band som W.A.S.P och Mastodon.

2. I fjol var ju Close-Up det enda redaktionella laget under Metallsvenskan. I år får ni dock hårt motstånd av rookielagen Sweden Rock Mag och Radio Bandit. Hur ser era chanser ut mot dessa lag?

Hur märklig beskrivningen gubbiga juniorer än må verka känns den perfekt för Sweden Rock Mag. Vi förutsätter att Metallsvenskan lagt ut bollkallejobbet på det laget, för någon chans i själva turneringen har de absolut inte. Radio Bandit lär skicka dit ett gäng Adam Alsing-kopior med mer hårspray än hårdrock i själen. Medan Bullet-killarna osar hembränt och mandelkubb är Radio Bandit-gänget så överbaddade med CK One att det lär svida rejält i ögonen på våra spelare när vi springer förbi dem och gör mål efter mål.

3. Kommer Jerry Prütz att vara er playmaker också I år. Han visade ju ett enormt fighterhjärta I fjol. Aldrig har nåt prytt en Ninemössa bättre.

Jerry Prütz kommer äga hela planen i Close-Ups matcher i år. Det är nämligen så att Jerrys lagkamrater i en ritual delade på och åt upp denne gigants hjärta för att tillskansa sig kraften. Det betyder att CU-laget i år är helt ostoppbart.

4. Hur ser er uppladdning ut för årets turnering. Hårdträning eller ska ni vila er i form? Vi vill också veta hur er taktik ser ut, offensivt eller defensivt?

Uppladdningen är heltäckande. Allt från hårdträning till 3D-bio, höghusträning till låglandscykling, vetegroddar till Heston Blumenthals utsökta recept på moussé på kalvhjärna och fermenterad fisk. Taktiken är större och hemligare än Guds kuk. Nästa fråga, tack/get.

5. Skruvdobb eller gummidobb?

Close-Up har exklusiv spikdobbsspons från Kerry King. Stockholm Blodbad i november 1520 lär framstå som ett litet studentspex i jämnförelse med hur det kommer se ut på Behrn Arena i Örebro i maj 2010. Motståndarlagen gör bäst i att skaffa likkistsspons från Nifelheim.

6. Vilket lag vill ni helst tvåla dit? Kommer ni sluta skriva om de band som ev vinner mot er i Metallsvenskan?

Close-Up är inte bara hårda utan även väldigt ödmjuka, så vi tar inte ut någon seger i förskott. Det blir ett fett reportage från Metallsvenskan i #122 (ute 8 juni), oavsett hur matchresultaten blir.
Kampen mot legendariskt starka FC Glenn blir så klart tuff. Sabaton FC är en stabil arbetshäst som det är lite svårt att förutse formen på. Förhoppningsvis har de kört för hårt med grisfösaren på träningslägret.
FC Suomi Perkele har vi inte mycket info om men förutsätter att de kommer att testas för EPO-dopning. The Agency Group Malmö lever på att boka många av banden i motståndarlagen. De lär vara så rädda om artisterna att de lirar med bomullsskor. Armageddon FF från Stockholm låter onda, så de lär få ont.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0