Ozzy

Det finns en del ork kvar i hans kropp, som kvällen till ära är täckt i en dödskallemärkt mansklänning. Är man Ozzy Osbourne kan man dock se ut som en grogghagga och komma undan med det.

Legendaren gillar att springa på stället och fullkomligt älskar att leka med en brandslang samt stora blåa hinkar. Vattenverktygen har av någon märklig anledning fått spela huvudrollen i den skrala scenshow som den nästan 14 000-hövdade publiken bjuds på i Globen.

Ozzy nöjer sig inte med att spruta ned de främre raderna i publiken utan dränker även ett antal (gissningsvis snorarga) fotografer i fotodiket samt riktar slangen mot sitt eget huvud ett upprepade gånger. En medelålders människohobbit har till uppgift att springa in på scenen och torka monitorer och golv så fort Ozzy orsakat blött. Vid ett tillfälle ger Ozzy städgubben en spark i rumpan och det hela ser ut som en färglagd stumfilmsscen. Mer underhållning än så blir det inte på det visuella planet. Om man inte dyrkar Dame Edna förstås (backdroppen ser nämligen ut att kunna vara sydd av den överskattade komikerns gamla gardiner).

Röstmässigt får gubben Ozzy klart godkänt, trots att han har problem att hålla sången flytande i flera låtar. Som bäst kommer den till sin rätt i lugna nummer, som fenomenala "Killer of giants". Att keyboardisten Adam Wakeman - som byter till gitarr i alla Black Sabbath-låtar - i "Shot in the dark" bidrar med tondöv körsång är nog ett beställningsjobb från chefen för att han själv ska framstå i bättre dager. Efter nämnda låt försvinner Ozzy i en kvart varför resterande manskap tvingas sola och jamma. Banka taktafast på trumma samtidigt som publiken uppmanas låta "öj öj öj". Helvete, kunde de inte bara sagt: "Ozzy need to rest and also go to the bath room so we will take a 15 minutes break." Det hade varit ärligare och roligare.

Gilla: sitta på pressläktaren och skriva in bra grejer på journalists dator när denne går på toaletten.


Ogilla: Att Ozzy inte körde "Parne Mason".

Kommentarer
Postat av: Djävulene

Jag hatar verkligen Ozzy's nu metaltrams.

2010-09-08 @ 13:29:36
URL: http://regnavrede.blogspot.com/
Postat av: Parne

Den svenska avundsjukan.2010-09-08 @ 13:47:31
URL: http://idiotensparad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0