Veckans diktator

Linnéa skrev (som kommentar till förra inlägget): Ser fram emot ett nytt inlägg här på bloggen: "Veckans Diktator". Jag tar mig friheten att nominera en kandidat redan nu. Allas vår power metal-fjant Josefsson, som metodiskt pysslar med CENSUR på sin blogg! Det är sannerligen en omoralens högborg, då tangenthärskaren kanske verkar harmlös på ytan - men egentligen är en grym och hänsynslös hyllman. Fy fan säger jag.

***
Vilket svin han verkar vara, Hyllman!

Men denna vecka får han ändå se sig omkörd av King Mswati III, Afrikas sista monark.

Aktuell: Killen är kung i Swaziland.

Päron: Pappa King Sobhuza och mamma Ntombi Thwala (artistnamn: Ndlovukazi vilket på engelska blir Great She-Elephant)

Makt: Har hållt sig fast vid makten sedan 25 april 1986. King Mswati III anser att politiska partier inte har något att göra i Swaziland. De kan hålla på med sin politik/hokus pokus i andra länder.

Fritidsintressen: ligga med sina tio fruar, leka med sina femton kids, eller hänga med sina tvåhundra (200) bröder... det verkar som om pappa King Sobhuza inte nöjde sig med tio fruar.

Cashflow: Landet verkar vara riktigt jäkla fattigt. King Mswati III tycker nog det är lite jobbigt att vara kung över så många fattiglappar varpå han kom på att han borde tjacka sig ett schysst flygplan för fyrtiofem miljoner dollar som tröst. Dock blev han tvungen att skrota den planen. Senare fick han idén att slänga in femton miljoner dollar i en fond som skulle finansiera bygget av ett fett palats till lite coola släktingar.

Aids: Hela tjugofem procent av befolkningen har aids. Några ha vågat sig på att yttra kritik mot King Mswati III då han anses vara en dålig förebild rörande liggning eftersom han verkar tycka att kondom är lika mycket svartkonst som politik.

Skål King Mswati III - du är veckans diktator!
image39

Kommentarer
Postat av: Josefsson

Censur = nödvändigt ibland.

2008-04-24 @ 15:24:24
URL: http://svullbuk.blogspot.com
Postat av: Mabbajo

Censur är bög.

2008-04-25 @ 11:03:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0