Veckans ryss

I fredagens DN berättades det om en rysk elektriker i staden Vologda norr om Moskva som gick omkring med ett knivblad instucket i ryggen utan att märka det.

Mannen, 53-årige Jurij Lyalin, hade som vanligt druckit sin beskärda del av vodka när han kom i bråk med en säkerhetsvakt på fabriken där han jobbade, skriver tidningen Komsomolskaja Pravda som citeras av nyhetsbyrån AFP.

Under bråket med vakten blev Lyalin stucken med en kniv i ryggen men märkte inte att bladet, som trängt 15 centimeter in, hade gått av och satt fast.

Efter att ha gått hem för dagen kände han sig trött och lade sig för att sova. Nästa morgon återvände han till fabriken bara för att skickas hem av sina överordnade eftersom han fortfarande var för berusad.

Vinglande längs gatan tog sig den 53-årige Lyalin mot hemmet men missade den första busshållplatsen och fick fortsätta fram till nästa. När han väl hittade hem tog han sig en bit att äta innan han somnade.

Några timmar senare väcktes han av sin fru som först då upptäckte att hennes man hade ett knivblad inkört i ryggen.

Då hade det gått ett dygn sedan bråket på fabriken.

Enligt den läkare som behandlade Lyalin hade 53-åringen haft en enorm tur eftersom kniven inte träffat några vitala organ.

Jurij Lyalin själv såg nyktert på saken:
- Vi drack tillsammans och det händer en del saker när man dricker, sa han till tidningen.

Grattis Jurij Lyalin - du är veckans ryss.


Kommentarer
Postat av: Boman

Fy fan så hård snubbe! Veckans karlakarl dessutom...

2008-04-21 @ 14:13:09
URL: http://steveaustin.bloggspace.se
Postat av: David

Ljuvlig farbror den där Jurij! Påminner mig om klassiska blaskan "En ding ding värld" som i vartannat nummer presenterade nyheter om mannen som hade en yxa fastkilad i huvudet. Bäst var när han så småningom skulle gifta sig med en brud som OCKSÅ levt flera år med en yxa i kraniet.

Jurij skulle kunnat vara best man vid bröllopet.

2008-04-21 @ 21:49:34
URL: http://smektavvombater.se
Postat av: Gran

David: Finns "En ding ding värld" fortfarande? Man borde ju börja prenumerera på "Illustrerad vetenskap" och "En ding ding värld", så att man får baskundskap om nya uppträckter inom natur, teknik och vetenskap.

2008-04-22 @ 10:47:04
Postat av: Josefsson

Åh, En Ding, Ding Värld! Jävlar vad högkvalitativ läsning! Jag tror att jag har dem kvar någonstans, man var ju självklart prenumerant från nummer 1.

2008-04-22 @ 18:40:31
URL: http://svullbuk.blogspot.com
Postat av: Linnéa

Ser fram emot ett nytt inlägg här på bloggen: "Veckans Diktator". Jag tar mig friheten att nominera en kandidat redan nu. Allas vår power metal-fjant Josefsson, som metodiskt pysslar med CENSUR på sin blogg! Det är sannerligen en omoralens högborg, då tangenthärskaren kanske verkar harmlös på ytan - men egentligen är en grym och hänsynslös hyllman. Fy fan säger jag.

2008-04-23 @ 13:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0