Colin Nutley

Jaha, så har man utsatt sig för ännu ett övergrepp med avsändare Colin Nutley. Har mig själv att skylla, givetvis. Får sätta in dagens känslor av skam och ångest på kontot "Man måste ha nått botten för att kunna njuta fullt ut när man står på toppen".
 
"Angel" är nog den näst sämsta svenska filmen någonsin. Kjell Gredes "Kommer du med mig då?" (med halva In Flames i rollistan för övrigt - när ska någon ställa bandmedlemmarna till svars för deras medverkan i denna frätande soppa?) rår ju ingen på. Att Kjell faktiskt bett om ursäkt för att filmen inte blev så lyckad är förmildrande.  

Att be om ursäkt för "Angel" är något ärkesopan Nutley aldrig skulle göra. Han anser sig säkerligen ha skapat ännu ett mästerverk. "This time I really give the Swedish audience a unique chance to see how things are back stage in the utterly cynic world called the music buisness".
 
Åsneansiktet Colin har jobbat och bott i Sverige i tusen år men vägrar prata svenska i intervjuer, däremot älskar han att få en massa svenska filmsstödscash. Och som han pissar och skiter på de där pengarna och sedan slänger tillbaka dem på den blågula befolkningen via en bioduk.

Att ens försöka ta sig samman så pass att man kan skriva en sansad recension av "Angel" är som att försöka recensera när man blir knivöverfallen av en åttaarmad bläckfisk samtidigt som det sker. Filmen saknar trovärdighet på så många plan. Orkar bara ge ett litet exempel: en totalt tröttkörd Rolf Lassgård (egentligen en rätt bra skådis) och en alltid äcklig Rickard Wolff ska föreställa rutinerade rockmusiker - och de rör sig med ord som repetitionslokal. Wtf!  

Självklart ska kåt-Colin visa upp sin fru Helena Bergström naken. Den här gången nöjde han sig inte med brösten, utan en skymt av könet var också på sin plats. Man hajar ju hur den gamla engelsmannen tänker: "Hur fan kan en ful gammal brittisk urinansamling som jag ha en så pass fräsch fru?! Helt sjukt. Det här ska fanimej folk få se!".  
"Helena, let's show the Swedes your tits again. Can you feel my grey donkey dick, Helena?"

Kommentarer
Postat av: David Snusgrop

Klockrent. Fullständigt klockrent.

2008-10-16 @ 15:56:12
URL: http://metalbastard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0