Hurra för kvällspressen

Vet inte vad som är mest tragiskt: att kvällstidningarna har löpet "Agneta Bolmes sista timmar" eller att ett sådant löp tydligen säljer en massa tidningar (måste det ju göra, eftersom det inte var länge sedan det basunerades ut "Ingela Agardhs sista timmar" med stora bokstäver).


Två svenska, gedigna tvsemitanter har gått bort i cancer. Tråkigt, speciellt för de anhöriga. Att svenska folket skulle ha behov av att suga i sig detaljer om dessa kvinnors sista timmar i sjukhussängen är för mig fullständigt obegripligt.


Sådan där kartläggning av folks sista timmar känns befogad i fall som exempelvis Anna Nicole Smith. Där kan det titta fram fakta som "Cirka sju timmar innan Anna slutade andas hade hon sniffat kokain från nosryggen på en delfin och DNA-tester efter Annas död visade att hon var syster till sin pappa".

Men Ingela och Agneta - ?????


Kommentarer
Postat av: Danne

Dessa rubiker funkar mer och mer i detta land, då fler och fler invånare förvandlas till "white trash"... Fortfarande förvånad över att ingen har gjort en svensk version av Jerry Springer.

2008-08-13 @ 11:17:23
Postat av: Kim Jong Il

Det har det ju. "Hanna" hette det och gick på TV3. En annan variant på temat är ju Aftonhorans blocket-klon family.seKvällspressen lever på vanor, som att sova, äta, skita och köpa sig en tidning. Om de försvann spårlöst skulle vi komma över det ganska snabbt. (hint hint al Qaeda)

2008-08-14 @ 08:46:09
URL: http://hitleresque.blogspot.com
Postat av: Mia

Se på fan... när resten av världen lägger ner sina bloggar, startar du en ny.

2008-08-14 @ 12:57:30
URL: http://flickornapadrevan.blogg.se/
Postat av: David

Det enda som slår denna sorts privatintrångsporr gällande meningslöshetsfaktor är rubriker i stil med:DE 100 BÄSTA GRATISSAJTERNA FÖR DIN MOBILFörsta steget i revolutionen borde vara att ställa sig med en revolver under disken och avrätta lösnummershoppare, plundra deras lik och sedan använda vinsten för att investera i grövre vapen inför steg två.

2008-08-16 @ 19:16:53
URL: http://smektavvombater.se
Postat av: Sheena

Det sköna (skrämmande?) med kvällspressen är ju egentligen inte just det som du skriver utan att dom faktiskt förstorar eller förvrider allt. Dom ska skriva om en bortsprungen chinchilla men kan lätt få nyheten att handla om ägaren som snortat kokain sedan barnsben. Dom ska skriva om dottern som lider av cancer men har absolut inga problem till att få storyn att peka på att hennes pojkvän är gammal mc-hatare och kan vara delen i att varför hon har cancer idag.

Kvällspressen är .. hemsk?

2008-08-19 @ 08:25:49
URL: http://rockho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0