THE SHOW OF CHRISTMAS

THE SHOW OF CHRISTMAS går av stapeln, för tredje året på raken, i Globen den 19 november. På scen står Jill Johnson, Andreas Johnson, Titiyo, Thomas Di Leva, Amanda Jenssen, kören One Voice under ledning av Gabriel Forss, Björn Kjellman, Mark Levengood samt en hemlig gäst.

Biljetterna släpps idag, måndag den 18 augusti.


Nu har FRA chansen att signalspana lite för att se vilka som köper plåtar. Sedan kan de skicka runt Nordic Battlegroup i Sverige och döda alla på listan.

God jul, era små as.


Kommentarer
Postat av: Mia

Se där, en positiv sak med FRA.

Det är som jag alltid har sagt: Se livet från den positiva sidan! Rosa är inte alltid fult. Att förlora alla tävlingar i OS visar även att vi är en stark nation i alla lägen. Tjocka människor hjälper otjocka människor att fortsätta vara otjocka genom att äta upp all mat. Och Sverige kommer äntligen använda sig av en fullt laglig institution när dom deletar schagerscenen från Sverge. (Möjligtvis din icke pc-korrekta blogg också)

2008-08-18 @ 14:49:09
URL: http://flickornapadrevan.blogg.se/
Postat av: Kois

Samma visa som vid luciafesten på Haraldsbos elevhem '91: du blir stingslig för att det inte spelas nåt av Carola.(Hej på dig, ex-kockjävel. /Tompa)

2008-08-19 @ 00:52:50
URL: http://www.fz.se/bloggar/blandmas/
Postat av: Anders Berg

Di Leva är grym!

2008-08-19 @ 10:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0