Down + Taiwan/Kina/Tibet

Kirk Windsteins skägg är ogenomträngligt. Inte ens världens skarpaste atomforskare skulle kunna forcera Kirks enormt tätvuxna skägg. Respekt.


Utöver skägget var Down riktigt styvt. Bäst var självklart "Beneath the tides" och Phil Anselmo. Phil kan konsten att sjunga, skrika, skoja, vara allvarlig (R.I.P. Dimebag), vara nykter och förmodat påtänd. Att ha skapat sig en vettig karriär i ett annat band efter att ha varit med i en fantastisk grupp som Pantera är också respekt.


***


Det ser mörkt ut för Frank. Frank Hsieh torskade tyvärr Taiwans presidentval nyligen. Frank stod för ett riktigt långt fuck you-finger upp i Kinas lyckogömma, men folket valde Kinakuksugaren Ma Ying-jeou. Så grattis Frank, har inte Kina plockat upp dig i en mörk van märkt "Georges fish & food" ännu så sker det alldeles snart.


Men säga vad man vill om Kina, man hajar ju att de lackar mot Tibet. De som har lite bakom pannbenet har upptäckt att Tibet är ett riktigt hot nu när de har kärnvapen och allt. Att USA inte hittade några k-pangpang i Irak berodde på att Saddam skeppat hela kabraket till Tibet. Hantlangare var ingen mindre än Dalai Lama (vem kollar honom i tullen liksom).


Munkar? Nja, det är knappast någon hemlighet att de så kallade munkarna i Tibet i själva verket är vetenskapsmän inriktade på kärnvapen.

image24
Dalai Lama förklädd med glasögon och lösskägg

image26
Riktiga munkar har ej klockor. Detta är tibetanska fejkmunkar/kärnvapenfysiker.


image27
Terror

image29

Kommentarer
Postat av: Slusk

Fan vad lurad jag känner mig som hela tiden trott att den där lama terroristen hette Dalai..
Jag ber verkligen ödmjukt om ursäkt för att jag levt i den villfarelsen.

2008-03-25 @ 16:57:07
Postat av: Gran

Besserwisser: Grattis, du kan stava till Dalai Lama. Du har vunnit en epostadress till Mats Nyström (hockey@svt.se).

2008-03-25 @ 17:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0