Paria

Läste just en gammal intervju med Karl Sanders från Nile där han var förbannad på hela mänskligheten och önskade att alla skulle dö.

Kan ju tyckas hårt, men det finns oändligt många bevis på att människosläktet är ett riktigt vidrigt och sjukt monster.

Man skulle kunna skriva slut på alla pennor och allt papper i världen om man i detalj skulle redovisa all galenskap som människan ställt till med. Jag väljer dock att lägga fram bevis för oförlåtligt mänskligt förfall i det mindre formatet, men som jag anser vara väl så starka argument för att djuret människa (alltför ofta) är helt jävla fläng och mycket väl skulle kunna utrotas utan att något egentligt fel skulle ha begåtts.


Här har man lagt en stor mängd tid och kraft på att tillverka en gigantisk Abraham Lincoln som putar med röven, ur vilken en liten kvinna (Angela Merkel enligt mina efterforskningar) tittar fram och gör "flygplanet" för USA. Många människor har flockats runt denna morbiditet och de roar sig och väntar fnissande på att det ska komma pruttljud och/eller rök ur anuset.Idén att sy upp små bikinis till katter och klä ut dem är fruktansvärd. Men att många människor tycker det är roligt och gulligt är ännu värre. Gissningsvis har bilden, tryckt på vykort, sålts i miljontals exemplar.Detta verkar visserligen röra sig om någon slags korsning mellan människa och leprechaun, men får representera den oräkneliga mängd tokstollar som lever efter vad som står i en två tusen år gammal sagobok. Dock bryter de flesta mot vad som står i sagoboken och har därför instiftat ett system där de kan fortsätta att bete sig och hela tiden bli förlåtna av män som ska vara lite förmer än andra. Saker som dessa män verkar ha gemensamt är att de gillar pengar, makt och att ge barn en stjärtgymnastik de verkligen inte gjort sig förtjänta av.Och en halvdöd gubbe som bajsar på sig offentligt i tid och otid dyrkas utan minsta eftertanke.

Det finns ju bra människor också, men om dem får någon annan blogga.

Kommentarer
Postat av: Josef

HAHAHAHAHA!

2008-11-26 @ 18:37:35
URL: http://svullbuk.blogspot.com
Postat av: Per

Är det inte Onkel Sam som putar med röven? Hur som helst kan vi konstatera att Karl Sanders var ganska rätt ute även om det kanske inte var just detta han hade i åtanke.

2008-11-26 @ 19:02:23
Postat av: Hjalle

Heja Granis! Mycket skojigt.

2008-11-26 @ 21:03:05
Postat av: Gran

Per: Ah, my mistake, det är ju Uncle Sam.

2008-11-27 @ 09:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0