Evil has no boundaries

Trevlig helg med gig på Tanto i fredags (Valley Of The Dead borde få skivkontrakt snart och Vicious Art har lätt en av Sveriges galnaste/bästa frontmän i Jocke Widfeldt), spännande Dexter säsong 2-mangling och mysigt Rebecca-häng i lördags samt Mat och Vin-mässa i går (vi såg det korrupta supersvinet Håkan Larsson in the flesh!!!).

Läste även en del i nya Sweden Rock Magazine. Mest läsvärt var Niklas Göranssons Nifelheim/Watain-turnéreportage från Finland. Watain var noga med att ingen trampade in på deras område, de vrålade "Hell Satan" och hamnade nästan i bråk med det engelska förbandet Spearhead.

Samma dag läser jag på SVT Text att djupt troende grekiskortodoxa och armeniskortodoxa kristna pucklade på varandra i Den heliga gravens kyrka i Jerusalem så att blodvite uppstod. Munkar och präster slog varandra med vaxljus och krucifix. Knytnävesslag och sparkar utdelades både liggandes och ståendes, samtidigt som man försökte slita av varandra kåporna. Rivaliteten är stor och prästasen håller ständigt ögonen på varandra så att ingen trampar in på någon annans område.

Det är minsann inte helt lätt att skilja de onda från de goda alla gånger.

Över till ost. Mat och Vin-mässan bjöd på få höjdpunkter. Överläget bäst var ostarna från Stafva Gård på Gotland. Både jag och Jonathan köpte en magisk blåmögelost och en kalasgod covré (chevré fast gjort på ko i stället för get). I Stockholm saluförs dessa delikatesser på NK och Fätöversten.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0