Plats 4

Sportpanelen har gått igenom 24 av årets tyngre skivsläpp. Nedräkningen är igång och på julafton blir det stort kalas när Peter Harryssons mamma dyngar ned årets bästa sporthårdockssläpp i skorstenen.

Klicka på valfri panelmedlem för att läsa presentation av vederbörande:
Sarah Bäckman (armbrytning)
Jörgen Pettersson (fotboll)
Adrian Schultheiss (konståkning)

PLATS 4

Wasp "Babylon" (Demolition)

Sarah Bäckman: Faaan vad bra! Riktigt bra!!! Glatt överaskad, det enda jag hört av WASP under åren är alla hitsen som är GRYYYYYYMMMMMMMMMAAAAAAAAA så nu är det faktiskt första gången jag lyssnar igenom ett helt album med dom och det är ju verkligen jättebra. Trots att skivan är ny så är soundet som 80-tal vilket är jättepositivt för min del eftersom den typen av sound inte verkar finnas längre i nyproducerade projekt!

Finns inte en enda dålig låt på "Babylon". Älskar när det är känsla och passion i musik och när det liksom är välskrivet och genomtänkt. WASP verkar veta vad dom håller på med. Grym blandning av låtar! En ny favvoskiva helt klart!
Betyg: 9/10

Jörgen Pettersson: Wasp och Blackie Lawless håller än. Skivan kanske inte är lika stark som senaste glansnumeret ”Dominator” men Blackies fantastiska stämma gör att skivan lyfter.
Betyg: 8/10

Adrian Schultheiss:
Skön skiva att lyssna på. Bra intron och klichiga refränger som fastnar.
Betyg
: 6/10

SNITTBETYG: 7,7/10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0