Plats 5

Sportpanelen har gått igenom 24 av årets tyngre skivsläpp. Nedräkningen är igång och på julafton blir det stort kalas när Klapp-Jesus bollar ned årets bästa sporthårdockssläpp i skorstenen.

Klicka på valfri panelmedlem för att läsa presentation av vederbörande:
Sarah Bäckman (armbrytning)
Jörgen Pettersson (fotboll)
Adrian Schultheiss (konståkning)

PLATS 5

Hardcore Superstar "Beg for it" (Gain)

Sarah Bäckman: Hardcore Superstar har jag aldrig lyssnat på för att jag velat det, utan det är mer så att man kan allt om dom och kan alla låtar för att dom är ständigt på tapeten med nya låtar som spelas på tex radion. Inget fel med det, det är ingen dålig musik men jag har andra favoriter och gillar andra gengrer mer än denna typ. Dock blir man jätteglad av deras musik, det är piggt och ösigt! Trallvänligt!

På "Beg for it"-plattan så har jag faktiskt den lite lugnare låten "Hope for a normal life" som en favorit! Hardcore Superstar är perfekt feststämningsmusik och det är väl hur bra som helst! Funkar för alla typ...
Betyg: 6/10

Jörgen Pettersson:Göteborgs bandet levererar igen. En riktigt bra hårdrocks skiva. Nya gitarristen Vic Zino har tagit bandet till nästa trappsteg. Knivskarpt sound med sköna riff och melodislingor. ”Dont care bout your bad behaviour” är en favorit.
Betyg
: 9,5/10

Adrian Schultheiss:
Härligt med hederlig rock´n roll, detta Göteborgsband kör sin egna stil och lyckas bra med det. Goa gitarr riff med låtar man gärna lyssnar igen på, hela skivan håller hög klass.
Betyg
: 7/10

SNITTBETYG: 7,5/10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0