Plats 7 (delad)

Sportpanelen har gått igenom 24 av årets tyngre skivsläpp. Nedräkningen är igång och på julafton blir det stort kalas när Mannen Som Kunde Tala Med Slädar skjutsar ned årets bästa sporthårdockssläpp i skorstenen.

Klicka på valfri panelmedlem för att läsa presentation av vederbörande:
Sarah Bäckman (armbrytning)
Jörgen Pettersson (fotboll)
Adrian Schultheiss (konståkning)

PLATS 7 (delad)

Mustasch "Mustasch" (Regain)

Sarah Bäckman: Jag gillar Mustasch, deras musik har ett unikt sound vilket gör att det blir svårt för dom att låta som något annat band. Mustasch är ett sådant band att antingen så gillar man dom eller så gör man det inte - allt eller inget, liksom!

Jag gillar Ralfs röst och den gör mycket för Mustasch i helhet, den är rå och manlig på något sätt! Bra och varierat med låtar på denna platta, man tröttnar liksom inte efter halva utan lyssnar lyckligt igenom hela. Det perfekta och ultimata livebandet, och det vet jag av erfarenhet!!!
Betyg: 7/10

Jörgen Pettersson: Mustaschs femte studioalbum. Detta är en skiva som bara blir bättre och bättre ju mer man lyssnar på den. Skivan har kanske inte inga klara hittar (som "Double nation") men låtar som ” Mine”, ”The audience is listening” och ”Deep in the woods” håller riktigt hög klass. Nytillskotten David Johanessen och Danne Mcenzis gör en bra debut, på en väldigt bra skiva.
Betyg: 9/10

Adrian Schultheiss: Vissa låtar är riktigt bra ex. "Mine", medans vissa andra inte känns genomtänkta och bara som utfyllnad. Skivan är bra, men det är inget speciellt med den.
Betyg: 6/10


SNITTBETYG: 7,3/10

Kommentarer
Postat av: Grulle

I love you baby, though I hate you

'Cause I'm a double nation

2009-12-19 @ 16:39:36
Postat av: Jenny

TACK GRANVIK! :D

2009-12-19 @ 17:24:42
URL: http://jempannn.blogg.se/
Postat av: Anal Elf Kid

Skönt att jag iallafall fick min "fördom" om lagssportskillar och Mustasch bekräftad. Väntar ivrigt på Hammerfalls placering.

2009-12-19 @ 17:37:56
Postat av: Rune B

Trodde det var "nature"

2009-12-20 @ 14:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0