Dag-TV

Så här sista dagarna innan jag återträder till jobbet har jag upptäckt något lite läskigt. Jag har förstått att dag-TV inte erbjuder det bästa av det bästa, men så här illa kunde jag inte tänka mig att det var. De allra flesta som sitter och insuper dag-TV lär vara arbetslösa. Det här är vad TV4 erbjuder dessa människor:


10.50 Mannen som talar med hundar

11.50 Englands värsta tänder

13.30 216 kilo tonåring

15.25 Älskade låtsas-bäbis


Ok, sådan här utstuderad dyng-TV kan sändas av flera orsakar:


Man samarbetar med Arbetsförmedlingen och sänder sådan infernalisk dynga att folk ska lockas från sofforna ut i arbete.


Man är sadistiskt lagd och vill få folk att känna sig smutsiga och olyckliga. Sitta där i sin arbetslöshet och som enda sällskap ha en misskött britt med munnen full av troll.


Man tänker peppa de arbetslösa: Ok, du kanske saknar jobb för tillfället - men du byter inte gardiner för att vovven säger åt dig, du borstar dagligen gaddarna med Pepsodent, din tonåring är inte svinfet och din partner bär inte vuxenblöjor och vill bli matad med nappflaska. Du är en på flera sätt lyckad svensk och du kollar på TV4.


Man tänker: Folk är idioter - folk vill se idioti. Jerry Springer duger inte längre. Det framstår som en Riksdagsdebett sänd i SVT 24 i jämförelse med det mänskliga förfall folk numera vill gotta sig i.
Det ska vara sjuklig fetma där en tjock tjejtonåring gråter över att hon är så äcklig och tjock och hennes mamma som gråter över att tjockisen som gråter inte får ligga med killar för att hon ser ut som en folkabuss draperad i mashmellows.
Det ska vara en psykiskt sjuk uteliggare med svart mun som ställer upp på att få en kamera uppkörd i gommen för en summa pengar som går till sprit, knark och friterad kyckling.
Janne - kolla vilka distributionsbolag som har rättigheterna till "Englands värsta gammelgädda - liggsår, maskar, träck", "Tiffany - Amerikas fulaste femåring", "Hjälp - mamma dejtar en dvärg!" och "Real World Alzheimers".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0