Kentha recenserar kompisar

Jag har ju ryckt in och recenserat Kenthas katter och fiskar vid ett par tillfällen. Inte mer än rätt att Kentha recenserar några av mina kompisar.(Anna)

1. Det här är en tjejkompis. Hon heter nåt tjejigt som drar ner betyget ganska rejält. Låt er inte luras av det gulliga leendet och de glittrande ögonen - kompisen är inte så snäll som den verkar på bilden. Bakgrunden ni ser är inte utomhus även om det ser ut så. Det är en del av kompisens vardagsrum.  Allting är fastskruvat för omgivningens säkerhet då kompis nummer 1 är känd för att raggla omkring som ett fullblodsfyllo på vardagar och helger. Om den var ett djur skulle den vara en bottenfisk av valfritt slag. Trots detta kan den framstå som ganska rolig och får därför en 6/10.

Kännetecken: Vinglig gång, trasiga färgglada kläder, håller gärna en alkoholist i handen offentligt, insjunken blick.

Har gissningsvis legat med: 18 stycken. Alla killar.

Låt som beskriver kompisen: "Silly ho" - TLC

 

 


(Parne)

2. Vid första anblick kan man tro att detta är kompis nummer 7 då likheten är slående, men man ser på öronen att detta är en annan kompis. Den här versionen har fina ben, ståtliga och välsvarvade - som gjorda för att springa på Plattan med när man säljer tjack till Stockholm's avskum. Den här kompisen bor naturligtvis i närheten av Hötorget och förtjänar en 8/10.

Kännetecken: Rör sig snabbt, skrattet påminner om ett gnägg, hänger med Leif Edling, spottar oprovocerat på folk, lyssnar på Slayer.

Har gissningsvis legat med: Ingen än. Sparar kuken till giftermålet.

Låt som beskriver kompisen:  "How high" - Madonna

 

 


(Christoffer)

3. En bonuskompis till vänster. Han heter Fredrik och är en lus i kostym. En anti-kompis. Han kan dra åt helvete. Till höger är kompis nummer 3. Han har en snusnäsduk runt halsen för att han är bög. Pinsen på jackan vittnar om hans motstånd till heterosexualitet och Parne. Jag tycker inte riktigt om den här kompisen. Han är falsk, vilket man kan se på hans hånfulla leende. Han vill bli politiker för han gillar att ljuga. Betyget blir en 3/10.

Kännetecken: Bär gärna Palestinasjal, deltar i demonstrationer, hasar sig framåt likt en mask, slår folk som är korta, urinerar offentligt - gärna i anslutning till Liljeholmen av nån konstig anledning, låtsas som om det regnar - hela tiden. Därav hans blöta utseende.

Har gissningsvis legat med: Hillary Clinton och 3 andra kärringar.

Låt som beskriver kompisen:  "Big empty" - Stone Temple Pilots

 

 


(Jonathan)

4.
Här är Jonas andra tjejkompis. Solglasögonen avslöjar en charmig osäkerhet som andra flickor tycker är sexigt. Man får lätt för sig att en sån här kompis har lätt för att umgås i grupp men det finns en anledning till att det bara är 2 stycken kompisar på bilden. Kompis nummer 4 hugger folk i ryggen (vapnet i handen säger en hel del) så fort den får chansen. Den har även ett rykte om att bete sig lite zigenaraktigt och det innefattar även klädseln. Kompis nummer 4 får en 5/10. Ibland får den en 6:a. Och en 7:a.

Kännetecken: Bär trosor, rakar benen, vaxar bikinilinjen, gillar smink, läser Min Häst, tror att dockhus är hus för mindre människor och inte dockor.

Har gissningsvis legat med: Runt 20 stycken. Mest killar men nån tjej har hunnits med.

Låt som beskriver kompisen: "Stupid girls" - Pink

 

 


(Josefsson)

5.
Kompis nummer 5, till vänster,  är äldre än de hundår den ser ut som. Den här versionen av kompis ligger runt en hel del. Man ser det på presenterna han har fått i form av en kamera, Morbid Angel tröja, flatlöss och munsår. Sockervaddet som ska föreställa hår är ingenting man odlar, det är nåt man begåvas med. Allt detta i perfekt symbios med en kroppslängd på 2 och en halv meter ger kompis nummer 5 en stark 7/10.

Kännetecken: Luktar konstigt, tappar kroppsdelar, skelögd, tycker att Watain är mesiga.

Har gissningsvis legat med: Innan sockervaddbarret invaderade nyllet så fick kompis 5 ligga mer än en lam. Runt 500 stycken hanns det med innan verkligheten kom ikapp kompis 5. Nu är det slutlegat. Med tjejer i alla fall. Knarkarna på parkbänken finns alltid kvar.

Låt som beskriver kompisen:  "Sweet little sister" - Skid Row

 

 


(Linda)

6. En kollektion av kompisar varav den längst till höger är den vi ska fokusera på. Kompis 6 är av kvinnligt kön och oxå den enda av de 3 kvinnorna bland kompisarna här som faktiskt är nåt att ha. Hon är lång och bra och kan med sitt fördelaktiga utseende komma undan med både snatteri och grov stöld i vilken affär som helst om hon skulle vilja det. Glaset mjölk tillhör inte kompis 6, det tillhör kompis i mitten. Kompis 6 får en glasklar 9/10.

Kännetecken: Jättesnäll och cool.

Har gissningsvis legat med: De som förtjänat det.

Låt som beskriver kompisen:  "Start rockin'" - Antiloop

 

 


(Martin)

7. Det här är kompis 7. Till höger alltså. Kompis till vänster på snöret har större kuk enligt rykten. Denna kompisen ser halvkrasslig ut men har ett gott hjärta under allt fjäll. Kompis nummer 7 vill vara största fisken i vattnet och bytte således ut sina kompisar i sin förra sjö mot nya där han får bestämma. Vi gillar sånt och ger därför kompis nummer 7 en 8/10.

Kännetecken: Hänger gärna med kändisar, dricker öl med isbitar i, pratar konstigt.

Har gissningsvis legat med: Varenda person som släppt en skiva eller figurerat i ett reportage i en hårdrockstidning.

Låt som beskriver kompisen: "Greed" - Pain

 

 


(Hanses)

8. Vår åttonde kompis (till vänster) har jag aldrig förut sett. Han ser ut som en som gillar fotboll. Eller så säljer han försäkringar och lurar gamla människor på telefon. Den här kompisen är ingen kompis och ska undvikas. Att han står med en nazistkompis på bilden förklarar ganska väl vad det är för sorts kompis egentligen bakom det falska smilet och den oskyldigt bögvita klädseln. 2/10.

Kännetecken: Inga. Denna kompisen är fabricerad.

Har gissningsvis legat med: En av sina händer.

Låt som beskriver kompisen: "Darling, I want to destroy you" - AFI
(Sillman)

9. Vår nionde kompis är en kompis på alla sätt man kan tänka sig. Den här kompisen skulle ta en kula för dig om det behövdes, fast först skulle den dricka upp all sprit du har i närheten. Man kan se på ansiktet att det här är en kompis av rang. Den har jobbat sig igenom alla falska kompisar och kommit ut ur tunneln som den bästa kompisen man kan bli utan doping. En självklar 10/10.

Kännetecken
: Luktar lite sill, svamlar, ding-ding-ding-ding och utövare av gruppslalom.

Har gissningsvis legat med: Alla han velat lega med.

Låt som beskriver kompisen: "Kill with power" - Manowar

 

 


(Lindh)

10. Den här kompisen, den tionde i ordningen ser rolig ut. Förmodligen transa, men en rolig sådan. Den skriker hela tiden vilket kan vara jobbigt i längden men man kan faktiskt ha nytta av kompis 10 oxå om man ger den lite tid. Kompis 10 får 6/10.

Kännetecken: Stort huvud.

Har gissningsvis legat med: Eventuellt kompis 2 fast kompis 2 vägrar bekräfta eller dementera.

Låt som beskriver kompisen:  "The pilgrim" - Iron Maiden


Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha "Silly ho" är ju SNORBRA!Kentha är ett geni.

2010-02-15 @ 16:08:33
Postat av: K

Klart låten är bra, baby. Och du har rätt - jag är ett geni.

2010-02-15 @ 16:22:43
URL: http://regnavrede.blogspot.com/
Postat av: Anal Elf Kid

Antiloop. Det var ett tag sen, vad gör dom nu?

2010-02-15 @ 20:38:42
Postat av: Parne

Hanses? Är det Tomas, från Furudal? Hit med splitten förresten.

2010-02-16 @ 00:13:28
URL: http://idiotensparad.blogg.se/
Postat av: 138

Jag har sagt det förr och säger det igen: Sillman. Fullständigt orimligt namn.

2010-02-16 @ 10:25:25
URL: http://canthateenough.blogspot.com
Postat av: MC Hummer/MC Hammer/MC Himmler

Livet, Kentha, döden. You kill me!

2010-02-17 @ 01:23:18
Postat av: Hanses

Jag tackar för det sämsta betyget. Kentha, du är ett helvete.

2010-02-17 @ 09:18:13
Postat av: K

Du är värd det.

2010-02-18 @ 10:36:44
URL: http://regnavrede.blogspot.com/
Postat av: Labia

Den här Kent/Kenneth verkar inte riktigt klok.

2010-02-18 @ 23:08:18
Postat av: K

Fuck you, icke-get.

2010-02-19 @ 11:15:52
URL: http://regnavrede.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0