The sky is the limit

Klockan 09.00 i morse i aulan i samtliga svenska skolor:

"Himlen har frusit till is och allt faller nu sakta mot marken. Ty det som en gång var en bloggosfär i harmoni och balans har nu förvandlats till någon fult, ovärdigt och tomt. Det här, kära barn och ungdomar, handlar inte om väder utan om att Gud sörjer. Han sörjer att Eder Hjälte har fått ett nytt jobb och därmed sannolikt inte kommer att kunna leverera fantastiska inlägg till Guds och alla andras morgoncrackpipa. Men Gud är en otacksam tattare och ska brinna i natten. Ni ska hylla Eder Hjälte och vara glada för hans skull. Och se till att njuta av de smulor han ändå kommer att belöna er med. Se så barn, skriv hyllningsbrev till Bloggosfärens Konung och önska honom all lycka på nya kneget."


"Minigolfsäsongen är över. Kasta klubban och fäst era små sylttassar kring en penna och skriv något uppskattande till Eder Hjäte. Det förtjänar han."

Samtidigt på morgonmötet hos SJ och SL:

"Helvete, how can the weather be so uncool. Det snöar chockextremt ute. Säkert en cm snö. Det hade vi lugnt kunnat ha skitit i, men en konsult som vi har hyrt in för svinhögt arvode har räknat ut att vi har våra spår utomhus. Tydligen innebär det att snön kan hamna på själva spåren, vilket kan resultera i att tågen kör på snön. Snö är gjord av lika delar napalm och spik. Hade vi vetat detta tidigare hade vi kanske kunnat ha fått någon konsult att tänka ut något, som att kanske flytta spåren. Nu är det jag som flyger till Thailand. Är tillbaka i april. Tja då."

Kommentarer
Postat av: Djävulene

Du är så långt ifrån en endaste tattar-gen att jag blir tårögd, Jonas. Tack.

2010-10-22 @ 11:04:13
URL: http://regnavrede.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0