Avgjort

Uppdrag "Annica kollar av kultur-Sverige" tuffar vidare. Nytillkomna läsare gör bäst i att läsa dessa två inlägg innan ni tar er vidare:
Först: http://granvik.blogg.se/2008/december/recension-gud-lukt-och-henne.html
Sen: http://granvik.blogg.se/2009/january/power-to-the-people.html

Mitt utkikstorn i sydväst låter hälsa följande:

Då var det avgjort. Grabbpoesin klockade in på rungande fjorton röster (möjligen tretton om Anders Bergs tillrop "mustaschen" avsedde Joey i All Ends, men grabbarna vinner ändå).

Jag vill i denna stund säga att jag respekterar ert val och att jag går in i uppdraget med största ödmjukhet inför era illviljor. Det är rörande att se att så många överlag vill mig så illa (Hej Josefsson) vilket är helt i enlighet med vad jag vill mig själv, eftersom jag tagit fram dessa sprakande alternativ. Kanske än mer rörande är att en av er faktiskt ville mig väl i sitt första inlägg (kram Anders Berg).

Jag riktar med detta min lösdrivarsociologiska pannlampa mot Grabbkvällen och ser fram emot att få avlägga rapport. Interaktion med poesimännen efterfrågades och kommer självklart att infinna sig. I allra bästa fall kan jag få min dikt signerad av alla poeterna, kanske kan den sedan lottas ut till en av er lyckliga själar på granviksbloggen!

Jag lämnar er med en dikt av Johan Pollnow, som ett tack för ert engagemang och en föraning om vad som står att vänta. Alstret är hämtat från http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=6994

"Undulaten"

besvärlig situation för undulaten

tam

tam

så tam

men ändå så hungrig.

Kommentarer
Postat av: Jannati

Jaaa! Rätt plåga vann.



Med tanke på nivån "Undulaten" lägger det hela på börjar jag redan, för Annicas skull, ångra att jag inte bidrog till juicepressarnas harmlösa alternativ.

2009-02-02 @ 11:38:48
URL: http://www.smektavvombater.se
Postat av: Josefsson

Haha "Undulaten"! Gaah, mina ögon blöder.

2009-02-02 @ 12:26:14
URL: http://svullbuk.blogspot.com
Postat av: x

x

2009-02-02 @ 12:27:04
Postat av: Anal Elf Kid

YESSSSSS!



Att dömma av "Undulaten" tycks herrarna vara inspirerade av den tid som nationalskalden Fröding spenderade på mentalsjukhus. I våra läroböcker i klass 8/9 stod det att "han experimenterade friskt med språket under denna period". Tror fan det, karln var ju knallpsykotisk. Något liknande här skulle jag tro.



2009-02-02 @ 17:32:53
URL: http://www.framednoise.com
Postat av: Anders Berg

Tack för de fina orden!



Med "mustaschen" tänkte jag på han Pelle Almqvist-kopian som ser rolig ut, på kortet längst ner på omröstningen så att säga. Han tillhör ju poesigänget, så det blev alltså helt rätt!

2009-02-03 @ 11:36:05
URL: http://www.myspace.com/andersberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0